MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do...
fot. Dana Tentis / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i pomidory

Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do tego aromatycznego i sycącego dania trafiają bogate w błonnik i witaminy pomidory, czosnek oraz przyprawy, które świetnie działają na przemianę materii.

Zobacz również

W Dobrzyniu n. Wisłą odbyły się Mistrzostwa Dziecięcych Drużyn Pożarniczych

NOWE
W Dobrzyniu n. Wisłą odbyły się Mistrzostwa Dziecięcych Drużyn Pożarniczych

To był burzliwy dzień. Zniszczenia po przejściu nawałnic na Opolszczyźnie

To był burzliwy dzień. Zniszczenia po przejściu nawałnic na Opolszczyźnie

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu