MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2...
fot. Elflyingj/pixabay.com

Jaka marynata do mięsa na grilla, a jaka do warzyw? Sprawdź przepisy na marynaty do karkówki, kurczaka, żeberek, ryby, tofu i grzybów

Marynata do żeberek

Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2 łyżkami octu winnego, dodaj 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 1/2 szkl. wody i przyprawy: 1/2 łyżeczki mielonego ziela angielskiego, po 1/4 łyżeczki zmielonych goździków i suszonego tymianku, oraz małe, drobno posiekane jabłko. Gotuj na małym ogniu przez 5 min i ostudź.

Zobacz również

Sukces Zofii Swat. Została radną Młodzieżowego Sejmiku Województwa [FOTO]

Sukces Zofii Swat. Została radną Młodzieżowego Sejmiku Województwa [FOTO]

Iga Świątek: Miałam świetną pierwszą część sezonu i nikt mi tego nie zabierze

ROZMOWA
Iga Świątek: Miałam świetną pierwszą część sezonu i nikt mi tego nie zabierze

Polecamy

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!

Objaw choroby Alzheimera, który zauważysz podczas jazdy samochodem. Nie ignoruj go!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem

O TYM SIĘ MÓWI
Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem